Försäljning & Förmedling

EN DEL AV INTERCONTACT 

Förmedling
Med över 1200 genomförda bilförsäljningar, diverse båtförsäljningar vet vi vad det handlar om att göra en trygg och bra affär och hitta rätt köpare. Vi tar förmedlingsuppdrag från privatpersoner. Normalt är affären klar inom ett par veckor och försäljningen optimeras för att sälja din bil till så bra pris som möjligt. Vi skriver annons, har dialogen med alla spekulanter och är med i hela affären fram till överlämning. 
Finansiella råd
Vi tar även andra fordons uppdrag som exempelvis att föreslå bästa finansiella lösningen för ett bolag som ser vill se över sina kostnader.
Försäljning
Vi har även egen försäljning av bilar, och båtar.  

 

Arvode:
Förmedlingen har enbart ett arvode om vi löser affären. Tryggt med andra ord.
Övriga tjänster debiteras löpande eller till fast pris beroende på uppdrag. Tveka inte att kontakta oss om du vill veta mer!

 

Kontakta oss idag!
Med
 över 30 års erfarenhet av framgångsrika internationella affärer skapas en god grund för din verksamhet framåt. 
Med passion SÄKRAR vi långsiktiga och HÅLLBARA relationer.  VI skapar lönsamhet och drivkraft FRAMÅT.

Bolagets överskott investeras i ideella projekt samt egen innovation och utveckling av smarta hållbara lösningar. Vår drivkraft är av att bidra till ett tryggt och hållbart samhälle för människor, djur och vår jord. Är du intresserad av att vi är med på din resa framåt?  Tveka inte att kostnadsfritt boka in 60 minuter.

Det kan om inte annat bli en härlig träff med delade energier framåt!  Välkommen!  

©2011-2021 All rights reserved