Fordonsförmedling

EN DEL AV INTERCONTACT 

Förmedling
Med över 1200 genomförda bilförsäljningar vet vi vad det handlar om att göra en trygg och bra affär och hitta rätt köpare. Vi tar förmedlingsuppdrag från privatpersoner som har ägt sin bil sedan den var ny och vårdat den ömt och som i väntan på leverans vill göra ett seriöst försök att själv bättra vinsten genom att sälja den innan den lämnas som inbytesbil, men som av olika anledningar, inte vet hur eller kanske inte hinner. Inga problem för oss. Normalt är bilen såld inom ett par veckor och försäljningen optimeras för att sälja din bil till så bra pris som möjligt. Vi skriver annons, har dialogen med alla spekulanter och är med i hela affären fram till överlämning. 
Finansiella råd
Vi tar även andra fordonsrelaterade uppdrag som exempelvis att föreslå bästa finansiella lösningen för ett bolag som ser vill se över sina fordonskostnader.
Försäljning av bilar
Vi har även egen försäljning av bilar och köper gärna in äldre bilar i fint skick.  

 

Arvode:
Förmedlingen har enbart ett arvode om vi löser affären, om vi inte lyckas sälja din bil för mer än 5000 kronor över ditt inbytespris betala du ingenting. Riskfritt med andra ord.
Övriga tjänster debiteras löpande eller till fast pris beroende på uppdrag. Tveka inte att kontakta oss om du vill veta mer!

 

08 - 519 063 00  info@smartinventory.se 

©2020 INTERCONTACT AB - Strömfallsvägen 37 13549 Tyresö - 556844-2627 - All rights reserved